Wespennest verwijderen in Deventer

0570 - 78 11 23

Algemene informatie

Service & contact : 0570 - 78 11 23

In de zomermaanden ontstaat er vaak veel overlast van wespen. Woon jij in Deventer en heb je last van een wespennest in of rondom je huis? Wil je daarom het wespennest verwijderen? Neem dan contact op met ons uit Deventer. Het is belangrijk om te weten dat je nooit een actief wespennest moet verwijderen. Wacht altijd op het juiste moment. Het juiste moment is wanneer de wespen bestreden zijn of wanneer het seizoen voorbij is. Houd dit altijd goed in gedachten. Maak je de fout om een wespennest te verwijderen waar de wespen nog actief zijn? Dan kun je in een nare situatie terecht komen.

Nooit een actief wespennest verwijderen

Wespen zijn prima beestjes als ze zich niet bedreigd voelen. Zodra je te dicht bij hun nest komt of wanneer je in paniek om je heen gaat slaan, voelen ze zich bedreigd. Wespen steken als ze zich bedreigd voelen. Je wilt dus zeker weten dat je op het juiste moment het nest verwijderd. Kun je zelf een wespennest verwijderen? Ja, dat is mogelijk. Observeer het gebied rondom het nest voor een tijdje. Als je geen wespen ziet, ga dan dichter naar het nest toe. Luister of je gezoem hoort. Is dit niet het geval? Dan kun je voorzichtig beginnen met het verwijderen van het nest. Draag te allen tijde beschermende kleding.

Professionele wespenbestrijder uit Deventer

Weet je niet zeker of het nest wat je gevonden hebt nog in gebruik is? Schakel dan de hulp in van een professionele wespenbestrijder uit Deventer. Het is het niet waard om risico te lopen en terecht te komen in een aanval van wespen. Heb je niet veel last van wespen? Vraag je dan af of je het wespennest verwijderen echt noodzakelijk vindt. Wespennesten worden altijd maar een seizoen gebruikt. Zodra het seizoen afgelopen is en de wespen niet meer in het nest leven, blijft het nest ongebruikt. Wespen gebruiken nooit twee keer hetzelfde nest.

Bestrijding in de omgeving

Ook in omliggende plaatsen voeren wij bestrijdingen uit: Colmschate, Diepenveen, Schalkhaar, Lettele, Okkenbroek, Bathmen, Steenenkamer, Broekland, Olst, Wesepe, Wijhe, Welsum.

Contact

Als u inwoner bent van Deventer en u heeft te maken met overlast van wespen, dan kunt u contact opnemen met ons meldpunt via bovenstaand servicenummer.

Wanneer u liever per mail contact wilt opnemen kan dat via de website van ongediertebestrijden.com